Battle of the Actionstars,  Lists

Battle 1.1: Liam Neeson v Michelle Rodriguez

Så starter det nye kampprogram og allerede fra den første kamp, er det tydeligt at udtrykket actionstjerne dækker over andre ting end det gjorde i “de gode gamle dage”. Bare rolig, vi skal nok nå til de gamle kendinge, muskelbundter og selvfølgelig den forsvarende mester, men i første omgang vises den udvidede pulje frem.

Liam “Wolf Puncher” Neeson a.k.a. William John Neeson

WINS: Non-Stop, The LEGO Movie, A Walk among the Tombstones, Run All Night, The Grey, Ponyo, The A-Team, Taken, The Dark Knight Rises, The Next Three Days, Batman Begins, Kinsey, Love Actually, Gangs of New York, Michael Collins, Rob Roy, Nell, Schindler’s List, Under Suspicion, Darkman, The Mission

LOSSES: Taken 3, A Million Ways to Die in the West, The Nut Job, Taken 2, Battleship, Wrath of the Titans, Unknown, Clash of the Titans, Chloe, K19, The Haunting, Before and After, The Dead Pool, Krull

KNOCKOUTS: The LEGO Movie, The Grey, Batman Begins, Schindler’s List

FIGHT RECORD: 21 WINS – 14 LOSSES – 4 KNOCKOUTS

For 10 år siden havde det virket fuldstædig malplaceret, at nævne Liam Neeson i sammenhæng med sådan noget som Battle of the Actionstars. Han havde lavet en masse gode film, men de var hovedsageligt dramaer.

Inden for de seneste år har han på fornem vis formået en komplet genopfindelse af sin karriere og han er faktisk blevet en af tidens højst profilerede actionstjerner. Desværre er det både godt og dårligt, for mens han har lavet nogle fremragende film så som The Grey, Taken og Batman Begins, så har det desværre også resulteret i typecasting i en overflod af Taken-kloner.

The Grey var nummer 2 på min top 10 liste for 2012 og han er hilarious som Good Cop / Bad Cop i The LEGO Movie, men den har svært ved at retfærdiggøre hans andre nye film så som Taken 2-3 og Battleship samt Wrath og Clash of the Titans.

Michelle “MRod” Rodriguez a.k.a. Mayte Michelle Rodriguez

WINS: Furious 7, Furious Six, Machete, Avatar, Fast & Furious, Resident Evil, The Breed, The Fast and the Furious, Girlfight

LOSSES: Machete Kills, Battle: Los Angeles, Resident Evil: Retribution, Turbo, Machete Kills, Battle in Seattle, BloodRayne, Control, SWAT, Blue Crush

KNOCKOUTS: Girlfight

FIGHT RECORD: 9 WINS – 10 LOSSES – 1 KNOCKOUT

Michelle Rodriguez har, ligesom Liam Neeson, kæmpet med typecasting. Hun kan være god i film, men ofte er hun bare den stereotype badass kvindelige sidekarakter. Hendes bedste film er stadig hendes første, Girlfight, men hun fungerer godt i film som Fast & Furious og The Breed.

Hun kan også have lidt sjov med hendes stereotype karakterer i en film som Robert Rodriguez’s Machete, men de fleste af hendes roller er intetsigende militærtøs i film som Battle: Los Angeles og SWAT.

Det er ikke pænt at slå på piger, men Liam Neeson vinder i en forholdsvis tæt kamp med en kvalitets procent på 70 mod Michelle Rodriguezs 50. Fordelingen vil sikkert ikke ændre sig meget i fremtiden, hvis Neeson fortsætter med Taken-kloner og Rodriguez bliver ved med at sige ja til Resident Evil film.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.