Battle of the Actionstars,  Film Review,  Movies

Review | The Nut Job

Dette tillæg til Battle of the Actionstars virker måske en smule malplaceret i forhold til det sidste, men Liam Neeson er på rollelisten så forbindelsen holder.

Da Toy Story havde premiere tilbage i 1995, efterlod den publikum måbende og nysgerrige. Det var vanvittig flot, unikt og det var fascinerende hvad man kunne opnå med computere. Filmen startede en revolution indenfor animation og den dag i dag har computeranimation stort overtaget al animation. I starten var det stadig dyrt og kompliceret, det var kun nogle film man valgte at animere på computer og derfor var det specielt, når man så en computeranimeret film i biograferne. Sådan er det ikke længere, vi vader i middelmådige computeranimerede film og det er bare ikke nok, at det er pænt at se på.

Det er lidt en skam for The Nut Job, for det er stort set det eneste filmen har kørende for sig. Det er visuelt bahagelig film, men under den skindende glasur er der intet. Det er en kedelig, klichéfyldt og intetsigende animationsfilm. Det eneste som adskiller den fra andre animationsfilm er, at den bruger Gangnam Style hele 2 gange, hvilket beskriver præcist hvor doven den er.

Men i det mindste hører man Liam Neesons stemme, så jeg kan bruge det som undskyldning for at brokke mig over filmen…

battle-4

Instruktør: Peter Lepeniotis  Forfatter: Lorne Cameron, Peter Lepeniotis, Robert Reece og Daniel Woo  Medvirkende: Will Arnett, Brendan Fraser, Liam Neeson, Katherine Heigl, Stephen Lang, Maya Rudolph, Jeff Dunham og Katie Griffin  Udgivelsesår: 2014  Land: USA  Spilletid: 85 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.