Battle of the Actionstars,  Lists

Battle of the Actionstars Rematch 2017: Rules & Match-Ups

En ny omgang af Battle of the Actionstars starter snart her på siden, men først vil jeg forklare hvad der er anderledes denne gang.

For 6 år siden opstillede jeg en kamp mellem filmverdens største actionstjerner, i et forsøg på at finde den bedste. Vin Diesel vandt dengang, men siden da har de fleste lavet en masse film og jeg har selvfølgelig set dem, så jeg syntes at det var på tide at revurdere resultatet. Over de kommende dage bliver de forskellige match-ups postet på siden og det bliver spændende at se om det endelige resultat er det samme eller om der skal findes en ny vinder. Det er blevet tid til kamp. Det er blevet tid til en rematch.

Battle of the Actionstars forløber stort set på samme måde som det gjorde den første gang, men der er små ændringer i regler og hvilke skuespillere der deltager.

Kampprogrammet er det samme som valgt af læserne på Facebook tilbage i 2014, man kan lige så godt redde hvad reddes kan. (image credit: gagathemovies)
 • Kampprogrammet er udarbejdet med fuld randomness, ved hjælp af de kære læsere på Facebook, for at sikre minimal dommerindblanding fra min side.
 • Feltet er udvidet til 32 skuespillere, for at gøre det mere fyldestgørende og for at sikre, at der kun bliver én vinder til sidst.
 • Første runde er den grove sortering, lige som sidst, bedømt rent ud fra en skuespillers CV, opdelt i gode (wins) og dårlige (losses) film med tilføjelsen af bonuspoints for “knockouts” (film med en karakter på 8 ud af 10 eller højere).
 • Anden runde bedømmes ud fra bedste film på CV’et, men til forskel fra sidst, så skal det være en actionorienteret film. Inden ændringen ville Bruce Willis vinde over langt de fleste med Pulp Fiction, som ikke rigtig er en actionfilm. Willis vil så nok stadig vinde over de fleste med Die Hard, men det er en helt anden snak og det passer bedre til konkurrencen.
 • Tredje runde bedømmes ud fra dårligste film på CV’et og der er ikke sket nogen ændringer siden sidst.
 • Finalen afgøres ud fra styrken af skuespillernes kommende projekter.
 • Efter hver runde vil der være en kort brugerafstemning som også udløser bonuspoints.
 • John Cena og Steve Austin er cuttet fra listen, fordi i virkeligheden er der kun én wrestler der betyder noget.
 • Ryan Reynolds og Bradley Cooper er røget til fordel for andre som har større fokus i tidens Hollywood blockbusters.
 • Mark Dacascos og Luke Goss har mistet deres tid i rampelyset, fordi Dacascos er Iron Chef og ikke rigtig laver film længere og ingen er rigtig interesseret i hvad Luke Goss laver.
 • Tilføjelser til kampprogrammet inkluderer Tom Cruise, Mark Wahlberg, Matt Damon, Angelina Jolie, Karl Urban, Michael Jai White, Denzel Washington, Kate Beckinsale, Liam Neeson, Will Smith, Harrison Ford, Keanu Reeves, Scott Atkins og Nicolas Cage. Det er måske ikke actionstjerner af den gamle skole, man kan argumentere for at den slags ikke rigtig eksisterer længere, men de fleste af disse skuespillere står ofte i front i Hollywoods største blockbusters.
 • Jeg ville gerne have tilføjet folk som Iko Uwais (The Raid) og Gina Carano (Haywire), men de har ikke lavet ret mange film endnu og det ville ødelægge systemet.

Det var så regler, ændringer, rettelser og tilføjelser i grove træk, den første kamp starter snart.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.