Battle of the Actionstars,  Lists

Battle of the Action Stars: The Final

Så har den lange og hårde kamp for at finde de bedste actionstjerner, endelig nået sin (efter min mening) overraskende konklusion. I det at mine personlige favoritter stille og roligt faldt fra under vejs, kunne jeg ikke have gættet resultatet da jeg startede. Men på en eller anden måde er resultatet dog meget passende, da Sylvester Stallone står tilbage som en prototype af 80’ernes muskuløse helte, der var med til at starte det hele. Vin Diesel repræsenterer den nye generation og Milla Jovovich symboliserer det øjede fokus på kvindelige actionstjerner.

Men ingen macho-helt ville være tilfreds med, at dele podiet med andre, så uafgjort er bare ikke godt nok. Nu har duellanterne jo allerede kæmpet i de fleste discipliner, så dette sidste trin bliver afgjort ved at rette blikket mod fremtiden og hver af skuespillernes kommende film.

Sylvester Stallone: The Expendables 2 (2012), Bullet to the Head (2012)
Efter den store skuffelse som jeg følte efter den første Expendables, har jeg ikke de store forventninger til efterfølgeren, men i det mindste har de fået en ny instruktør (hvilket desværre er Simon West) og nogle ekstra actiontjerner (Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris og måske Donnie Yen) på rollelisten. Bullet to the Head ser mere spændende ud, men Christian Slaters tilstedeværelse skræmmer mig og Walter Hill har ikke lavet noget godt i løbet af de sidste 15 år.

Vin Diesel: Fast & Furious 6 (2013), The Machine (2013), Riddick (201?)
Efter at de fik The Fast & The Furious-franchisen tilbage på rette køl og leverede en af de få underholde i blandt en skuffende sommer line-up, ser jeg frem til flere crazy eventyr med slænget, især hvis The Rock er med. The Machine er komedie om en dreng, som bliver venner med en robot (Vin Diesel) lavet af det amerikanske militær, så screw that shit. Men vigtigst af alt, så lyder det som om at Diesel og instruktør David Twohy endelig får den tredje film om Riddick begyndt. Riddick er og bliver Diesels mest interessante karakter, så det kan kun gå for langsomt med at få hans forsatte eskapader i biograferne og så må man jo håbe at det bliver mere Pitch Black fremfor Chronicles.

Milla Jovovich: Resident Evil: Retribution (2012), Faces in the Crowd (2011), The Three Musketeers (2011), The Winter Queen (2012), Lucky Trouble (2011), Bringing Up Bobby (2011)
Milla Jovovich har som altid mange ting i støbeskeen, men meget få af dem ser desværre ud til at være noget specielt. Vi får endnu en Resident Evil-film, igen med Paul W. S. Anderson bag kameraet og hvis vi har lært noget af de sidste film, så er det at det med garanti bliver noget møg. Allerede inden den tid, får vi et andet samarbejde mellem de to, i form af The Three Musketeers senere på året. Hvis man kan sige noget ud fra traileren, så er det at det bliver svært for Mads Mikkelsen at redde filmen fra at blive en af årets dårligste. De andre film ser ikke bedre ud (og de er heller ikke actionfilm): Lucky Trouble (en russisk komedie), The Winter Queen (en kriminal-thriller sat i 1892) og Faces in the Crowd (en thriller om en kvinde der lider af “face-blindness”…). Den eneste film som jeg tilnærmelsesvis ser frem til, er Bringing p Bobby, som er skrevet og instrueret af Famke Janssen.

Efter et hurtigt overblik af de kommende film og deres potentielle kvalitet, kan jeg modvilligt konkludere at vinderen af denne kamp, kun kan være…

Vin Diesel

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.