Film Review,  Movies

Review | Wrath of the Titans

Så skete det igen, endnu en uønsket efterfølger bliver sluppet løs på et forsvarsløst filmpublikum. Men nu når det ikke kan være anderledes, så kan man lige så godt holde op med at brokke sig over, at det er sket og i stedet brokke sig over, hvor dårlige filmen er.

Kampen står endnu engang mellem nogle ret gode computereffekter og Sam Worthington, nu med en dum krølfrits. På effekternes side har man noget ganske imponerende ild, nådesløse monstre fra helvede og en kæmpe lavamand. På Sammy-drengens side er der, ud over hans trælse hår, et fordærdeligt manuskript, dårligt skuespil og et sløvt tempo. Det er forholdsvis tydeligt at se, at kampen næsten er afgjort før den er startet. Jonathan Liebesman (Battle: L.A) opstiller nogle gode actionscener og effekterne er, som sagt, bedre end de fleste, men det hjælper ikke meget når en stor del af filmens massive og enormt kedelige vægt er lagt på skuldrene af en af de mest ligegyldige skuespillerer af vores tid, Sam Worthington.

Der er to muligheder her fra, enten sætter man dette effektsfirma til at lave Ghost Rider 3: The Return of InsanoCage eller også giver Sony dem en masse penge og laver en God of War spillefilm med Tom Hardy i hovedrollen. Som man kan se, er ingen af de muligheder endnu en Titans-film, for det kan der absolut ikke være nogen der ønsker og Sam Worthington må hjerteligt gerne stoppe med at lave film fra dags dato.

movies-3

Instruktør: Jonathan Liebesman  Forfatter: Dan Mazeau, David Johnson, Greg Berlanti  Medvirkende: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Edgar Ramirez, Rosamund Pike, Bill Nighy, Danny Houston og Toby Kebbell  Udgivelsesår: 2012  Land: USA  Spilletid: 99 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.