Movie Night,  Movies

A Thousand Reunions of Lust

WANDERLUST
Ok komedie fra David Wain (Wet Hot American Summer, Role Models) med Paul Rudd og Jennifer Aniston. Den er ikke noget specielt, men den er udmærket underholdning. [6]

AMERICAN REUNION
Den fjerde American Pie film er perfekt til de folk, som sidder fast i 90’erne. Her er en anden lille gave til den slags mennesker: FUCK YOU! Stort set alle jokes er de samme som de brugte for 13 år siden og de er stadig ikke sjove. Det eneste sjove er faktisk, at tænke over, at den eneste fra det originale cast som har en reel karriere nu, er Seann William Scott kendt som Stifler i serien. [2]

A THOUSAND WORDS
En komedie, der har ligget på hylden i Hollywood i mange år og det er der en god grund til, den er bare ikke sjov på noget tidspunkt. Man skal ikke bygge en film op, hvor hovedpersonen ikke må snakke, med en komiker som Eddie Murphy. Idéen kunne godt bruges, men her er det helt elendigt skrevet. [2]

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.