GaGa's Gratuitous Asian Gaming,  Games

GaGa’s Gratuitous Asian Gaming

Update 5:
Jeg sluttede weekenden af med Deadly Premonition og Dead Rising: Case Zero. Deadly Premonition er en syret blanding af oldschool Silent Hill, David Lynch’s Twin Peaks og en overflod af meta-referencer, set igennem øjnene på den japanske galning, SWERY. Det er langt fra specielt pænt, det ligner mest af alt et Playstation 2 spil i HD, men det giver lidt den samme undergrunds fornemmelse som en grindhouse film. Stemningen er rigtig god og galskaben er i top, nok til en 9’er på skalaen. Dead Rising: Case Zero går, lige som de andre spil i serien, ud på at dræbe zombier på alskens kreative måder. Letheden ved at gøre dette, gør dog at spillet hurtigt bliver trivielt og uinteressant. Vi ender på en 6’er på skalaen. (Billeder i galleriet)

Update 4:
Wii-spillene udeblev og gjorde programmet en del mindre, så jeg må bare lave en Day of the Wii i fremtiden.

Update 3:
Der blev spillet flere Capcom spil igår, eller med andre ord, der blev kun spillet Capcom spil. Jeg sluttede aftnen af med en dobbel dosis af Shinji Mikami (Devil May Cry, Resident Evil, Shadows of the Damned). Først var det Killer 7 til Playstation 2, et tegneserie hitman spil som fungerer mest som en railshooter badet i et ocean af psykadeliske stoffer. Det er ekstremt abstrakt, jeg fik faktisk lidt ondt i hovedet af det og jeg ved ikke om der er plads på skalaen til at yde spillet retfældighed, så vi ender bare på en 10’er. Derefter var det Viewtiful Joe, et sidescrolling cartoony beat’em up iscenesat i en filmverden. Det er ganske enkelt awesome, en fryd at spille og det kan kun gå for langsomt med en HD remake, Capcom. Viewtiful Joe ender på en 6’er på skalaen. (Billeder i galleriet)

Update 2:
Jeg spillede aldrig God Hand, da det udkom og det var vist også meget godt, jeg ville bestemt ha hadet det dengang. Nu kan jeg more mig over psykosen, den langt ude historie og de lilla gift-chihuahuaer. Det er også dødsvært, hvilket er et dejligt minde fra en forgangen tid. På Crazy NéZ skalaen får det et rent 8-tal, det er ikke det mest sindssyge jeg har set, men det er der op af. (Billeder i galleriet)

Update 1:
Jeg har gennemført Lost Planet 2, spillet overraskede mig positivt det meste af vejen. Det havde fået mange dårlige anmeldelser, men hvis man ser igennem fingre med nogle yderst tåbelige designvalg, så er det stadig Lost Planet. Der er giant mechs, space bugs og grabling hooks. Jeg vil give spillet 7 ud af 10, men det var desværre ikke specielt crazy, så det var lidt en forbier til denne weekend. (Jeg har smidt nogle billeder i galleriet)

Som en lille optagt til den kommende Anti-Hollywood uge, har jeg i denne uge taget forsmag på goderne. Jeg har låst mig inde i min lejlighed, kun med selvskab af nogle af de mest sindssyge japanske computerspil. Der vil blive livetweetet på Twitter under #GaGaGaG (GaGa’s Gratuitous Asian Gaming) og denne post vil også blive opdateret hen af vej.

Følg med, mens jeg straffer mig selv med en overflod af crazy japansk halløj.

Listen af spil indtil videre:

Bishi Bashi Special [PSone]
Deadly Premonition [X360]
Fortune Street [Wii]
God Hand [PS2]
Killer 7 [PS2]
Kingdom Hearts II [PS2]
Kirby’s Epic Yarn [Wii]
Lost Planet 2 [X360]
Mad World [Wii]
Mario & Sonic at the Olympics [Wii]
Muramasa: Demon Blade [Wii]
No More Heroes [Wii]
Rhythm Heaven Fever [Wii]
Viewtilful Joe [PS2]
Warioware: Smooth Moves [Wii]

Der er ikke spil som Bayonetta, Shadows of the Damned og Vanquish på listen, fordi dem har jeg spillet og vil derfor ikke blive overrasket af dem.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.