Movie Night,  Movies

Barb, Jerry, Maria, Robin, Star & Tom

Lille samling af film som jeg har set for nylig (som tilfældigvis alle har navne i titlen.)

TOM & JERRY
Jeg elsker de originale gamle Tom and Jerry shorts, men bliver til stadighed overrasket hver gang Hollywood forsøger at lave en reel film ud af karaktererne. Det virkede ikke i 90’erne og det virker bestemt heller ikke nu. Indtil videre giver HBO Max ikke en speciel god salgstale for deres service. [2/10]

BARB AND STAR GO TO VISTA DEL MAR
Farvestrålende, absurd og energisk komedie. Der er meget at syntes om, men det var desværre ikke al humoren der klikkede med mig, men jeg kender flere personer som sagtens kunne have filmen som favorit komedie i fremtiden. [6/10]

ROBIN HOOD
Produktion og rollelisten er i orden, men dette er endnu et horribelt mislykket forsøg på at lave klassiske historier om historiske figurer til moderne actionfilm. [2/10]

MARIA
Filippinsk actionbrag fra Netflix. Historien er måske ikke det mest originale i verden, men actionscenerne er godt udført og super underholdende. Det mest overraskende aspekt, udover at se en filippinsk film generelt, er at de ukendte engelsksprogede skuespillere spiller bedre end 75 procent af skuespillerne i amerikanske actionfilm. [7/10]

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.