2020,  Best Ofs,  Lists,  Movies

Bye 2020: Best of the Year

Lettere forsinket, dog stadig før Oscar showet, her er en håndfuld ord om årets bedste filmoplevelser.

10. The Half of It
En teen romantisk komedie fra Netflix som rent faktisk virker, der kan man bare se. Hjerteskærende præstationer følges hånd i hånd med en hyggelig humor. En af årets store overraskelser.

9. The Wolf of Snow Hollow
Jim Cummings sætter en stærk markering på genrefilm med The Wolf of Snow Hollow. En film hvor han ikke blot sidder i instruktørstolen og leverer et sjovt og overraskende manuskript, men også giver en intens præstation i hovedrollen.

8. Big Time Adolescence
Suverænt år for Pete Davidson, hvor The King of Staten Island lige så godt kunne have været endt på listen også. Følelsesladet og medrivende drama komedie.

7. One Cut of the Dead
På ingen måde en 2020 film, men den tæller med på grund af den noget forsinkede vestlige udgivelse og så er det trods alt min liste… Kreativ og overraskende meta-take på en horror-komedie der leger med mediet og ens forventninger, men stadig er effektiv for hvad den er.

6. The Lighthouse
Stilsikker sort-hvid Lovecraftian mood piece med effektive billeder og fantastiske præstationer fra Willem Dafoe og Robert Pattinson.

5. The Platform
Fascinerende og tankevækkende mexicansk horrorfilm. Et friskt indspark til alle dem som har savnet noget ala Cube.

4. The Vast of Night
Fremragende debutfilm med imponerende cinematography, bemærkelsesværdig dialog og en interessant snært af 50’ernes sci-fi serials.

3. Palm Springs
En komedie der virkede overraskende passende i 2020, men også gav et tiltrængt grin i svære tider. Veloplagte præstationer og god humor trækker filmen et godt stykke over de fleste andre komedier sidste år.

2. Jojo Rabbit
Konceptet med at Adolf Hitler skulle være en sjov og tiltalende karakter ville virke usandsynlig de fleste år, selv i 2020, men Taika Waititi præsterede at gøre netop det. Charmerende, sjov og spændende anden verdenskrigs eventyr.

1.Uncut Gems
En Adam Sandler film øverst på listen?!? Jeg ved godt at 2020 var et mærkeligt år, men er vi sikker på dette er Best of listen? Sandler har vist før at han sagtens kan hvis han vil og han får det rette materiale. Vanvittig deprimerende, men gribende og velspillet drama.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.