Anti-Hollywood,  Film Review,  Movies

Review | Inuyashiki

Nogle gange er en helt bare en almindelig mand, der blot skal have et venskabeligt skub i den rigtige retning… af nogle rumvæsner… og måske et par robot opgraderinger.

Inuyashiki er en gammel og trist mand. Han er lige blevet fyret fra sit arbejde og han får ingen respekt fra sin familie… i virkeligheden går hans liv rimeligt dårligt, men en dag får han overraskende mystiske kræfter og for én gangs skyld kan han rent faktisk hjælpe andre.

Han er dog ikke den eneste der pludselig kan ting og det er ikke alle som har lige gode intentioner.

Superheltefilm har været altoverskyggende det sidste årti, men sjældent er fokus en aldrende opgivende mand, med mindre at det er Zack Snyder og Ben Affleck har opgivet alt.

Inuyashiki tager en interessant og anderledes vinkel på superhelte idéen. Det virker fordi at karaktererne er godt defineret og velspillet. Kontrasten mellem det seriøse og det komiske fungerer også ret godt, og når det bliver til mere end det så er effekterne ganske habile.

Det er jævnt dumt, men spillet seriøst og charmerende, og det virker af den grund. En lille smule for lang, men ellers interessant og spændende underholdning.

Se den samme med Psychokinesis (på Netflix) for en spøjs og alternativ asiatisk vinkel på superhelte.

Instruktør: Shinsuke Sato Forfatter: Hiroya Oki, Hiroshi Hashimoto Medvirkende: Noritake Kinashi, Takeru Satoh, Kanata Hongo, Fumi Nikaido, Ayaka Miyoshi og Yusuke Iseya Udgivelsesår: 2018 Land: Japan Spilletid: 127 min.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.