Film Review,  Movies

Review | The Way Back

Hvis folk kæmper med deres helbred, så virker det rimelig unfair at aktivt håbe på, at de ikke får det bedre, meeeen….

Jack Cunningham var en stjerne på hans high school basketball hold, men siden er det gået jævnt ned ad bakke. Han går i søvne gennem hverdagen og drikker sorgerne væk efter fyraften. Men så får han muligheden for at komme tilbage til sporten som han forlod som ung, det bliver dog ikke nemt at kæmpe mod alkoholismen samtidig med hans nye holds manglende talent.

image credit: Warner Bros.

Der har været megen snak om Ben Afflecks alkoholisme i alverdens sladderblade, nu er så også kommet på afvænning og selvom jeg da selvfølgelig håber alt det bedste for ham, så er jeg blevet ret så glad for den deprimerede og noget opgivende Affleck.

Denne nyfundne, nedtrykte og opgivende facade som Affleck har fremvist i denne film og sidste års Triple Frontier, klæder ham og han spiller rigtig godt i den tone.

The Way Back i sig selv er som underdog/comeback sportsfilm er flest, klichéfyldt og ganske forudsigelig, men det er godt spillet og det føltes rart heppe på the underdogs en gang i mellem.

Instruktør: Gavin O’Connor Forfatter: Brad Ingelsby Medvirkende: Ben Affleck, Janina Gavankar, Al Madrigal, Michaela Watkins, Brandon Wilson, Melvin Gregg og Da’Vinchi Udgivelsesår: 2020 Land: USA Spilletid: 108 min.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.