Film Review,  Movies

Review | The Hunt

Jeg ved ikke om The Hunt er mindst eller mest passende lige nu, men én ting er sikker; der er nogle folk som vil føle sig jævnt provokeret.

Richard Connells satire The Most Dangerous Game har dannet inspiration for mange film. Historien om de rige der jager de fattige for sport, har været grundlag for film som Hard Target og Surviving the Game, men hvor de film fokusere primært på actiondelen, så er det satiren som er centralt i The Hunt.

Der er skam både vold, blod og humor i The Hunt, men der er ingen tvivl om at det er satiren som er i front.

(image credit: Blumhouse Productions)

Som med al humor, så er det individuelt om man finder satiren morsom, men én ting er sikker, den er i hvert fald ikke til at overse, der er ikke noget som er subtilt her, det kan næsten ikke kaldes subtekst, det er mere ren tekst.

Det er så meget heldigt at jeg fandt The Hunt både sjov, interessant og underholdende.

Filmen formår at iscenesætte nogle intense og kreative jagt scenarier op, der bliver bestemt ikke sparet på gore effekterne og den endelige konfrontation er nemt en af de bedste Hollywood kampscener i lang tid.

(image credit: Blumhouse Productions)

På rollelisten er der flere mere eller mindre kendte skuespillere som alle klarer opgaven fint, især er det rart at se Hilary Swank spille noget andet end det hun plejer, men det er Betty Gilpin der stjæler hele filmen.

Hun har primært gjort sig bemærket i Netflixs GLOW, men The Hunt gør hende til en reel actionstjerne. Hendes kolde og spydige levering egner sig perfekt til rollen og jeg vil hellere end gerne se hende i en rendyrket actionfilm i fremtiden, men indtil da kan man nyde hende og hendes brutale opgør mod alle i The Hunt.

Instruktør: Craig Zobel Forfatter: Nick Cuse, Damon Lindelof Medvirkende: Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Wayne Duvall, Ethan Suplee, Emma Roberts, Reed Birney, Amy Madigan og Sturgill Simpsons Udgivelsesår: 2020 Land: USA Spilletid: 90 min.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.