GaGa Says,  Movies

20 Years of GaGa: The One About The Teenage Spirit

Hvis det nu er fornuftigt hvad ens fantasiven siger, burde man så ikke høre efter?

Langt de fleste mennesker har en film som på den ene eller anden måde definere deres ungdom. Om det så er teenage angst, usikkerhed eller ens håbløse drømme som bliver triggered af det visuelle medie, så kan man altid finde sig til rette i den filmiske verden.

Jeg kan genkende en masse af mig selv i Richard Kelly’s one-hit wonder; ikke blot på grund af mine usynlige venner, men også fordi jeg brude tage mig sammen og redde verden på et eller andet tidspunkt.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.