GaGa Says,  Games

20 Years of GaGa: The One About Dying

Nogle ting formår at føde en så forfærdelig fanbase, at man næsten ønsker at de aldrig var blevet lavet til at starte med… men bare fordi folk er idioter, skal de ikke have lov til at fratage verden de få gode ting der er.

Selv om de har givet mig grå hår og nærmest med sikkerhed har taget år af mit liv på grund af stress, så elsker jeg hele Souls-serien (og det senere Bloodborne), der er en intensitet som man bare ikke finder ret mange andre steder.

Sværhedsgraden er selvfølgelig høj og næsten hver eneste kamp er nervepirrende, krævende og mentalt tærrende, men når man så endelig vinder, er forløsningen langt større end ved stort set alle andre spil. Det er risk/reward taget til den yderste grad.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.