GaGa Says,  Games

20 Years of GaGa: The One About Being a Danish

Til alle dem som var dumdristige nok til at trodse oddsne og satse på et dansk islæt på denne liste, tillykke, her er en ekstra julegave.

Jeg har ofte svært ved at finde den nationale stolthed frem, der er forsvindende lidt fra den danske kulturelle verden som jeg kan pege på og bare kalde halvvejs interessant. Der er måske én seværdig dansk film om året (hvis man er heldig) og jeg har opgivet at tælle antallet af radioer som jeg har smidt ud af vinduet fordi de insisterer på at spille Volbeat.

Danske PlayDead fortjener til gengæld at være en national stolthed. Deres puzzle platformer er intet mindre end et mesterværk. Man kan sagtens argumentere for at deres efterfølger, Inside, rent faktisk er et endnu bedre spil, men uden Limbo var man aldrig nået dertil.

Et spil fyldt med stemning, overraskelser og en sublim evne til at fortælle en historie helt uden ord.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.