GaGa Says,  Movies

20 Years of GaGa: The One About Beating People The Fuck Up

Indonesien har tilsyneladende en noget atypisk lejlighedsjagt. Jeg har ikke selv prøvet den endnu, men det burde jeg måske, den virker effektiv…

Jeg var utrolig glad for asiatiske actionfilm i 90erne, en tid som blev domineret af enten John Woo, duer og slow-motion eller Jackie Chan, vilde stunts og smertefulde skader. Efter vi gik ind i det nye årtusinde, var der ikke meget tilbage af den slags, så man havde jo brug for noget andet og wowie, makkerparret Gareth Evans og Iko Uwais havde lige hvad der skulle til.

The Raid bød på kompromisløs, brutal og adrenalinpumpende action med en intensitet som Hollywood simpelthen bare ikke kan levere. Det er uden tvivl, den actionfilm jeg har set flest gange i det nye årtusinde og jeg elsker den endnu mere hver gang.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.