GaGa Says,  Games

20 Years of GaGa: The One About Fulfilling Your Destiny

Hvis man bruger flere hundrede timer på en ting og samtidig ikke anderkender man kan lide det, så gør man et eller andet forkert…

I lang tid var jeg blot en tilskuer, jeg fulgte Destiny udefra, men holdte min afstand. Det var et vanvittigt flot spil, det var tydeligt at der var ansat mange dygtige artists hos Bungie, men selve spillet havde ikke rigtig min interesse, jeg er meget mere til standard singleplayer oplevelser.

Men spurgte et par venner om jeg ikke kunne hjælpe med et raid, jeg sagde modvilligt ja og… flere hundrede timer senere, så er Destiny pludselig et af de spil som jeg har spillet mest. Det har ændret hvordan jeg ser på mange spil, multiplayer, coop og “the loot grind”, men i modsætning til det meste af internettet, så spillede jeg det fordi jeg rent faktisk godt kunne lide det. Jeg ved godt det er underligt, at spille spil fordi det er underholdende, hvorfor ville man dog gøre det?!?

Det var selvfølgelig ikke et perfekt spil, der var masser af små-irritationer og der var generelt ikke nok at lave, men man blev ved med at spille af en simpel grund… gameplayet var fantastisk. Det er da sjovt at spille med vennerne, men gameplay er king og hvis det ikke var underholdende, så havde jeg jo nok ikke blevet ved med at spille det.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.