GaGa Says,  Movies

20 Years of GaGa: The One About Beautiful Silence

I denne mere og mere deprimerende og dystre verden, er det rart at have sikkerheden i noget man ved kan give ro i sjælen, The Artist udfylder den opgave for mig.

Jeg har skrevet mange ord om The Artist her på siden og det er der en ganske simpel grund til, jeg besidder en grænseløs kærlighed til den film. Jeg har ikke nogen speciel forkærlighed til stumfilm, slapstick humor eller musicals for den sags skyld, så The Artist kom lidt som et lyn fra en klar himmel. Filmen var noget nær så kontra som noget kan være, anderledes alt andet for den tid i filmverdenen og det var et utroligt tiltrængt pust af frisk luft.

Uden at bruge ord formår The Artist var både underholde, smuk og morsom. Jean Dujardin og Bérénice Bejo er vandvittig charmerende og brænder igennem i enhver scene de har sammen. Det er fysisk umuligt for mig ikke at sidde med bredt smil, fra første sekund de toner frem på skærmen og den slags glæde er uvurderlig at have i samlingen, til de tider hvor omverdenen bliver lidt for grå.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.