GaGa Says,  Games

20 Years of GaGa: The One About Changing Plans

Det er ikke altid der er noget at gøre ved det, en gang i mellem ændre planer sig bare. Du ved, den der situation hvor man tager til en tropisk ø for at feste og pludselig har man slagtet en puma for at opgradere sin rygsæk og er med et væk, en trænet supersoldat.

Jeg elsker den malaria-drevne inferno-generator man kender som Far Cry 2 og man kan sagtens argumentere for, at Far Cry 4 videreudviklede gameplayelementer og systemer og rent faktisk er et bedre spil, men Far Cry 3 har en helt speciel plads i mit hjerte.

Udover at være et mesterligt eksempel på hvordan man kan kombinere first person shooters og open worlds, stealth og aggression, rpg-lignende upgrades og pure action, så cementerede det også i min hjerne at motion capture i computerspil kunne være noget vidunderligt. Spillets skurk, Vaas Montenegro, er en af de bedste karakterer i spilhistorien, skræmmende, intens og manisk. Han blev særdeles fremragende portrætteret af Michael Mando og det var faktisk i en så altoverskyggende grad, at da han forsvandt i den anden halvdel af spillet, efterlod det et gabende hul som ikke kunne udfyldes… heldigvis var gameplayet stadig eminent.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.