GaGa Says,  Movies

20 Days of GaGa: The One About Forgetting Stuff

Min hukommelse er elendig, jeg glemmer ting til højre og venstre… Det er jeg blevet vant til, men en gang i mellem kunne det være rart at vælge, hvad man ville glemme.

Mellem den sidste plads og denne, kunne folk sagtens få den opfattelse, at jeg er en blødsøden skabs-romantiker som blot gemmer sig bag heavy metal musik og blodige asiatiske voldsfilm, men det er altså ikke rigtigt… Jeg er ikke i skabet med noget som helst og der skal nok komme blod, vold og andre psykopatiske ting på listen senere.

Men i mellemtiden kan jeg nyde mindet om en utrolig smuk, bevægende og tankevækkende film. Eternal Sunshine of the Spotless Mind er fremragende, det er selvsagt, men den er også så meget mere end et romantisk drama. Filmen håndtere tunge emner mesterligt, byder på en fascinerende visuel rejse og sætter sig i ens hjerne i lang tid efter. At det også er Jim Carrey absolut bedste præstation, er blot en bonus.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.