GaGa Says,  Games

20 Years of GaGa: The One About Garcia Fucking Hotspur

Det kan godt være svært at introducere en ny karakter, men hvis man starter med sætningen “My name is Garcia fucking Hotspur, hunter of demons and slayer of pendejos like you!”, så har man min opmærksomhed…

Det vil hurtigt gå op for læseren, at dette måske ikke helt er den liste man kunne forvente. Der udkommet mange fantastiske og revolutionerende spil i løbet af de sidste tyve år, mange af dem vil ikke være at finde her, men som sagt så handler det nødvendigvis ikke om de absolut bedste spil, i stedet de vigtigste udgivelser som har betydet mest for mig og min historie som gamer… og jeg fucking elsker Shadows of the Damned.

Spillets plads på listen er måske mindre overraskende, hvis man kender mig og ved hvem der står bag spillet. Shadows of the Damned er skabt af Shinji Mikami og Suda 51, og det kan ses. Forestil dig, hvis Resident Evil 4 fik en indsprøjtning af Suda 51s galskab og skru så volumen op på 11. Det er fyldt til randen med gore, grænsende psykopatisk humor og en overflod af kreativitet. Desværre er der, selv i en tid hvor der kommer rigtig mange af dem, næsten ingen chance for en remaster af spillet, fordi den slags gør EA ikke i, de har mere travlt med at finde nye lyssky metoder at malke deres kunder på. I det mindste er spillet baglæns-kompatibelt på Xbox One.

Det tætteste vi har på Shadows of the Damned i det nuværende spilmarked, er Shinji Mikami’s The Evil Within. Det første var ganske udmærket og fra hvad jeg har hørt, så er efterfølgeren endnu mere crazy, så der er måske håb, jeg har dog ikke selv prøvet det endnu.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.