GaGa Says,  Movies

20 Years of GaGa: The One About Feelings

Jeg elsker animation og derfor er det vel ganske logisk, at for store dele af de sidste tyve år, har jeg også elsket Pixar.

Den kærlighed falmede dog en smule, da Pixar tilsyneladende fokuserede mere og mere på efterfølgere og serier som åbenlyst kunne sælge merchandise direkte til børn. Det er selvfølgelig logisk nok, film bliver lavet for at tjene penge og de fleste animationsfilm er hovedsageligt lavet til børn, men det betyder vel ikke at man bliver nød til at ofre kvalitet. Det kan altså godt være, at Cars-franchisen tjener styrtende med penge og børn elsker dem, men det er bare ikke særlig gode film.

Der hvor jeg stille og roligt var begyndt at opgive håbet for kreative Pixar film, laver de ikke blot endnu en klassisker, men måske endda en af deres absolut bedste film. Inside Out er en smuk, gribende og sjov film fyldt med kreative idéer og temaer som selv voksne kan finde interessante, men som samtidig kan underholde børn med farvestrålende karakterer, sprudlenede energi og så kan de måske endda lære lidt imens. Pixar har leveret endnu en film som kan bringe både tårer og latter, alder ligegyldig.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.