News,  Random,  Trailers

Batman is a Ninja, so This Makes Perfect Sense…

Jeg er blevet helt vant til tanken “hvad er det lige I har gang i, DC?!?”, men denne gang er tonen anderledes…

Jeg er ikke den største fan af hvad DC laver med deres version af et cinematisk universe, det føltes reaktionært, halvhjertet og forhastet, men udenfor biografen har de være i front i lang tid. De har klart bedre spil end Marvel og jeg har hørt at deres animerede film er ganske gode. Jeg har ikke set ret mange af dem, da de ikke rigtig har vækket min interesse, men det her… havde jeg sgu ikke set komme.

Batman som japansk anime i blandt samuraier og ninja, fordi… reasons. Det giver ikke megen mening, men det ser vidunderligt weird, aggressivt og over-the-top ud, de har i hvert min interesse nu…

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.