News,  Releasedates

Out This Week: Free the Fire Pirates

TV-kanaler, busser og aviser landet rundt er plastret til med reklamer for den kommende Pirates-film, som desperat forsøger at overbevise os om at det er noget vi skal glæde os til, men i virkeligheden er den langt fra den vigtigste eller mest interessante film blandt ugens biograf-nyheder…

… den ære går derimod til Ben Wheatley’s Free Fire med Brie Larson, Armie Hammer, Sharlto Copley og Cillian Murphy. Wheatley har tidligere stået bag så forskellige og specielle film som Down Terrace, Sightseers, A Field in England og den eminente Kill List, og konceptet om at bygge en hel film op omkring en firefight blandt kriminelle lyder spændende.

Hvis det er for varmt at gå i biografen, så kan man blive hjemme og lade den danske filmindustri levere udgivelser som Nocturnal Animals med Amy Adams, Assassins Creed med Michael Fassbender, Mine med Armie Hammer og den anmelderroste I, Daniel Blake. Englænderne støder til med Lion med Rooney Mara, Hacksaw Ridge med Andrew Garfield, Live by Night med Ben Affleck og Man Down med Shia LaBeouf. Amerikanerne kan præsentere store udgivelser som Logan med Hugh Jackman, The Great Wall med Matt Damon, gyserfilmen The Void og Jordan Peele’s Get Out.

Spilindustrien kan byde på det Zelda-inspirerede puzzle-adventure Rime, free-to-play superhelte i Diablo-forklædninger i Marvel Heroes Omega, blod og hockeymasker i Friday the 13th: The Game og Platinum Games’ fremragende action-shooter Vanquish kommer endelig på PC.

BIOGRAF

Free Fire, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Safari, Everything Everything, After the Storm, Sweet Dreams

DANSK BD / DVD / VOD

Nocturnal Animals, A Kind of Murder, I Daniel Blake, Always Shine, Mine, Assassins Creed

ENGELSK BD / DVD / VOD

Lion, Hacksaw Ridge, Film/Notfilm, Live by Night, Man Down

Older titles & Re-Issues

Housekeeping, Hardcore, Wolf Guy, The Wild One, Cops vs Thugs, Mulholland Dr.

AMERIKANSK BD / DVD / VOD

Logan, Get Out, The Void, The Great Wall, XX, My Life as a Zucchini, Rock Dog, Karate Kill, I am Heath Ledger, Max 2, Drone, Black Butterfly, Wakefield

Older titles & Re-Issues

Voodoo Black Exorcist, The Funny Farm, Shane, Dheepan, Mighty Ducks 1-2-3, The Vagrant, Hack-o-Lantern, Wolf Guy, Cops vs Thugs

GAMES

Rime, Portal Knights, Pox Nora, Summon Nights 6, MXGP3, Samurai Warriors: Spirit of Sanada, Star Ocean: Till the End of Time, Guilty Gear Xrd Rev 2, Friday the 13th, Everspace, Get Even, Ultra Street Fighter II: The Final Challengers, Vanquish (PC), Marvel Heroes Omega (Open Beta)

New to Netflix in the last week

The Legend of Tarzan, Lights Out, Blame!, Unbreakable Kimmy Schmidt s3, Takers

Al releaseinformation er med forbehold for ændringer.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.