News,  Releasedates

Out This Week: Alien Surge to Busan

Der er rumvæsner, zombier og flotte dansetrin på spil i denne uge, dog desværre ikke i den samme film…

Mange har ventet længe på, at finde ud af om Ridley Scott kan rette op på det rod han fik lavet i Prometheus og svaret får man i denne uge, med premieren på Alien: Covenant. En lille sidenote; der kommer også en film der hedder Grown-Ups, men den har vist ikke noget med Adam Sandler at gøre.

Det er en god uge for den danske hjemmebio med udgivelser som Passengers med Chris Pratt, War on Everyone med Michael Pena, Trespass Against Us med Michael Fassbender og den fremragende Koreanske zombie-film Train to Busan. Englænderne kan byde på Michael Fassbender i Assassin’s Creed, Emma Stone i La La Land og Casey Affleck i Manchester by the Sea, mens amerikanerne har lidt en sølle uge bestående af blandt andet XXX: The Return of Xander Cage med Vin Diesel, Resident Evil: The Final Chapter med Milla Jovovich og en eller anden film med titlen 12 Pound Balls…

Det ser noget bedre ud på spilfronten, hvor man kan få love til at lege superhelt i Netherrealm’s Injustice 2, udforske fjendtlige planeter i virtual reality i Farpoint, spille op til slåskamp iført sin helt egen mechsuit i The Surge og nåh ja… så udkommer det der Reservoir Dogs spil også i denne uge, du ved, til alle dem som ventede på det.

BIOGRAF

Alien: Covenant, 3 ting, The Grown-Ups, Cézanne og Zola

DANSK BD / DVD / VOD

Passengers, Why Him, Train to Busan, War on Everyone, The Sea of Trees, Trespass Against Us, Collateral Beauty, Los Innocentes

ENGELSK BD / DVD / VOD

Assassin’s Creed, The Olive Tree, La La Land, Graduation, Manchester by the Sea

Older titles & Re-Issues

Truck Turner, 12 Angry Men, The Entity, Delirium, Masked Avengers, The Climber, Return to Horror High, Return of Swamp Thing

AMERIKANSK BD / DVD / VOD

Joe’s War, Another You, XXX: The Return of Xander Cage, Danger Close, 12 Pound Balls, The Space Between Us, Resident Evil: The Final Chapter, Folk Hero & Funny Guy, Dead Awake, Keep Quiet, Viva, A Mermaid’s Tale, Lovesong, Welcome to Happiness

Older titles & Re-Issues

The Green Berets, Brutal Tales of Chivalry, Highpoint, Last Plane Ous, The Stone Killer, Who’ll Stop the Rain, Year of the Comet, The Man in the Moon, Streets of Fire, Willard, Return of the Dragon, Vision Quest, Good Morning, Game of Death, Ben

GAMES

Injustice 2, Baila Latino, Akiba’s Beat, Farpoint, The Surge, Seasons of the Fall, Black & White Bushido, Tango Fiesta, Reservoir Dogs, Skyler & Plux, Call of Duty: Black Ops III – Zombie Chronicles

New to NETFLIX in the last week

Mindhorn, Sahara, Master of None s2, Are We Done Yet, The Apostate, The Adventure Club, Hunter Gatherer, Unbreakable Kimmy Smith s3

Al releaseinformation er med forbehold for ændringer.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.