Extras,  GaGa Says

Playing Both Sides

Hvorfor begrænse sig selv? Hvis man stiller op for begge hold, er mulighederne pludselig dobbelt så mange…

Jeg har langt om længe endelig taget mig sammen og anskaffet mig en Xbox One.

Xbox One er blevet væsentligt mindre og pænere end den startede med. (image credit: Microsoft)

Omtrent fra fødslen af denne 8. konsol-generation har jeg været eksklusivt på Sonys side, ikke på grund af en eller anden opsat “console war”, men nærmere fordi økonomien ikke var til mere. Jeg har ellers altid været med på begge sider, men et stramt budget fremtvang at der skulle træffes en beslutning. Valget faldt på Playstation 4 på grund af en stærkere spil-lineup, et bedre pitch for fremtiden og det faktum, at jeg bare har flere venner på den side af det fiktive konsol-hegn.

Desuden finder jeg selve konceptet om en konsol-krig som betyder noget for fanboys tåbeligt på alle tænkelige måder. Jeg kan godt forstå trangen til forsvare sit køb, at man har valgt “rigtigt”, men at hade noget alene fordi det eksisterer på konkurrentens platform, er efter min mening noget nær det tætteste på en ubrugelig mening som jeg kan komme i tanke om. Jeg er så træt af at høre på folks blinde loyalitet og jalousi… men i det mindste kan jeg nu prøve hvad den anden side har at byde på og i modsætning til internettets fanboys, danne mig en reel mening bygget på erfaring.

Nickelodeons Fanboy-karakter har ingen samhæng her, jeg syntes bare at den var sjov. (image credit: Nickelodeon)

Inden jeg skriver kort om mine first impressions, så vil jeg lige klargøre at jeg udemærket ved at hvis jeg blev en del af “the pc-masterrace”, kunne jeg få det bedste af begge verdener. Det folk glemmer er, at man ville stadig misse Sonys exclusives (så som Uncharted, Ratchet & Clank, Detroit, Days Gone, God of War, Hellblade, The Last of Us, Ni No Kuni, Wipeout, Yakuza, Bloodborne, Horizon, inFamous, The Last Guardian, Nioh, Persona osv.) og vigtigere endnu, at de to konsoler tilsammen stadig kostede mindre end den arbejdsorienterede laptop som jeg skriver dette på, en gaming computer ville kostede mange gange den pris.

Jeg nævner heller ikke Nintendos nye Switch, fordi mens den helt sikkert har min interesse, så kostede den stadig tre gange så meget som jeg gav for en Xbox One S og så er der p.t. reelt kun ét spil som betyder noget og mens jeg gerne vil spille Zelda, så er det mange penge at give for den mulighed.

I know Breath of the Wild is great and all, but I’m not rich. (image credit: Nintendo)

Jeg vender tilbage hutigst muligt med nogle first impressions og formentlig nogle anmeldelser, på længere sigt.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.