Games,  News

Armchair Journalist: E32014 Microsoft

Verdens største spilmesse E3 løber af stablen i denne uge og blev som altid skudt i gang med Microsofts pressekonference.

Showet sluttede for en times tid siden og jeg vil lige benytte lejligheden til at knytte et kommentarer til hvad de havde at vise. Det har været en hård start på den nye konsol generation for Microsoft, mest selvforskyldt og officielt er XBox One ikke engang udkommet i Danmark endnu, men efter konferencen føler jeg at de i det mindste er trådt i den rigtige retning. Hele showet blev dedikeret til spil og mens meget først udkommer et godt stykke ude i fremtiden, så havde de stadig nogle interessante ting til efteråret.

Call of Duty: Advanced Warfare startede showet og spillet har tydeligvis tilbragt tid i nærheden af Titanfall, da spilverdens største franchise nu er fyldt med mechsuits, robotter og granater med jetpacks. Det gør så også at spillet ser mere interessant ud end Call of Duty har gjort i mange år. Grafikken er flot, flowet syntes anderledes og så er der en computergenereret Kevin Spacey, men det er nok bare mere Call of Duty.

Forza Horizon 2 Det første spil var fantastisk, nu er det endnu større og med flere biler, men tilføjelsen af “drivatars” kan ødelægge det for alle.

Evolve Coop-baseret shooter fra folkene bag Left 4 Dead, nu med monstre og meget pænere grafik, men det er en af den slags spil som kun kan spilles med en håndfuld venner ellers falder alt strategi fra hinanden. Ser interessant ud.

Assassin’s Creed: Unity Det obligatoriske årlige Assassin’s Creed spil, bare med 4 player coop. Det ser ganske flot ud, men jeg har stadig følelsen af at det spil sagtens kunne holde en lille pause.

Dragon Age: Inquisition Med alle de andre fantastiske fantasy rollespil som jeg har spillet og som der ligger i vente, er det svært at være spændt efter et nyt Dragon Age, men det kan jo være at Bioware tager sig sammen.

Sunset Overdrive Første spil som giver mig lysten til at eje en Xbox One. Farvestrålende openworld action-adventure med masser af humor og stil, fra folkene bag Ratchet & Clank. Det ser forfriskende anderledes og sjovt ud.

sunset-overdrive

Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition EX Plus Alpha Dash Den mest uventede og sindssyge trailer indtil videre. Over-the-top action med alle de elskede Capcom figurer i et stort kaos, synd at det stadig ikke rigtig giver mig lysten til at spille Dead Rising 3.

Fable Legends De gamle spil var da meget søde, men dette virker som et skridt i den forkerte retning.

Ori and the Blind Forest Cute og magisk lille platformer, som minder mig om en blanding af Limbo og Studio Ghiblis film. Interessant.

Halo: Master Chief Collection Hej, Halo 5 kommer ikke i år, så hvad hvis vi udgiver de gamle spil i en nye samlet pakke??

Inside Det danske studie bag mesterværket Limbo er tilbage med endnu et stilfuldt og dystert eventyr, findes der ingen glade mennesker på det studie?

cuphead

En kavalkade af indiespil med blandt andre Hyper Light Drifter, CupheadLovers in a Dangerous Spacetime, Below, IDARB og Massive Chalice. De ser alle fremragende ud og jeg vil spille dem nu… Cuphead ligner en 50’er tegnefilm og virker helt uimodståelig.

Rise of the Tomb Raider Hvis man ser bort fra den elendige titel, så glæder jeg mig. Det sidste spil var fantastisk og blandt årets bedste, jeg er klar på flere eventyr med Lara Croft. (Det var ikke på scenen, men der kommer også en efterfølger til det downloadable Lara Croft and the Guardian of Light puzzle-platformer og igen, jeg er klar)

The Witcher 3 Goddamn det spil ser fantastisk ud! Jeg behøver ikke at sige meget mere, det er det spil som jeg ser mest frem til af alle og nu når det først kommer til februar, lyder det jo til at jeg kan vente lidt endnu med at købe en ny konsol… men jeg vil spille The Witcher 3 nu!

witcher-3

Phandom Dust Reboot af det meget specielle action-adventure / kortspil hybrid fra den originale Xbox, kender ikke meget til det gamle, så jeg melder pas indtil videre.

The Division ser stadig fremragende og interessant ud, men selv med denne nye demo, er der ingen konkrete beviser på at det er et reelt spil og ikke bare en flot video, så vi må vente og se.

Scalebound Platinum Games laver et monster hunter agtigt actionspil? Fint, jeg giver alt hvad de skøre mennesker hos Platinum Games laver en chance.

Crackdown De glemte 3-tallet i navnet, men ellers holder de stilen godt og det ser lovende ud, men spørgsmålet er om Saints Row IV ikke har stjålet al deres hype?

Det var blot mine hurtige meninger om Microsofts show, det er meget mere E3 der skal ses, men det er en god start.  

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.