Games,  News

Armchair Journalist: E32014 Sony

Af alle gode idéer, er jeg ikke helt sikker på hvor “at blive oppe til langt ud på natten for at se en pressekonference, når man skal møde tidligt næste morgen” ligger placeret, men så holdte jeg mig vågen og har nu en håndfuld kommentarer til hvad Sony havde at vise.

Sony har stadigvæk den positive mindshare som de skabte sidste år og måske udnyttede de det en lille smule mere end de burde, men hvor om alting er, så havde de også en masse interessante ting. Lige som hos Microsoft, så kommer de fleste spil dog først til næste år.

destinye3

Destiny ser ganske godt ud, det virker stil- og design-mæssigt interessant, spørgsmålet er bare hvor meget MMO der er over det. At Bungie laver Halo i et nyt univers og til nye konsoller er dog en rigtig god ting.

The Order grafisk suverænt, kreativt arsenal af våben og en spændende steampunk stil, men er det mere end en ny coverbaseret shooter med pænere maling. (also, letterbox formatet fungerer godt til film, men i spil virker det underligt og snyd.)

Entwined Cool origami papercraft stil, virker som kunst blandet med arcade-agtig twinstick control. Det ser attraktivt ud, men det er svært at vide hvad spillet rent faktisk er.

Little Big Planet 3 forskellige nye karakterer som kan forskellige ting giver flere muligheder for denne pyzzleplatformer, desværre har de nok ikke fixet det svæverende hop (det skal styre lige som Mario, goddammit!)

Bloodborne Det nye spil fra From Software og manden bag det originale Dark Souls. I WANT THIS NOW! Ondt, dystert og formentligt svært, men desværre er det blot en CG trailer og intet gameplay.

Far Cry 4 3’eren var nummer 1 på min top 10 liste for 2012 og 4’eren ligner en fantastisk videreudvikling, men kan de præstere en lige så sublim skurk som Vaas. Det ser enormt og imponerende, plus det er nu fuld coop (og tilsyneladende kan man spille coop på PS4 med folk der ikke ejer spillet, hvilket jeg ikke forstår)

Dead Island 2 Crazy trailer, men det havde de jo også sidste gang, desværre viste de ikke om de havde forbedret det grundlæggende gameplay.

Battlefield: Hardline det er Battlefield med Cops & Robbers, altså Payday med bedre gameplay og flottere grafik… ved bare ikke hvor meget Battlefield det er.

Magicka 2 sød trailer og spillet er forhåbentligt lige så sjovt som etteren.

Grim Fandango En remastered version til den nye generation. Jeg glæder mig til at tage tilbage til en Tim Schafer adventure classic.

Devolver studios viste et highlight reel med Playstation 4 versioner af BroforceTitan SoulsNot a Hero og Hotline Miami 2, altså mere 8-bit greatness fra et studie som konstant laver interessante spil.

Let it Die ligner et blodigt multiplayer Manhunt, men jeg vil prøve alt hvad Suda 51 laver, bare for the weirdness, den mand er crazy.

ABZÛ ligner Journey under vand, men det er for tidligt at vide…

nomansskye3

No Man’s Sky det procedurally generated spil fra sidste E3, hvor man kan udforske en hel galakse og hvor spillere aldrig oplever det samme univers. Fantastisk artstyle, det ser utroligt og fascinerende ud, men jeg forstår simpelthen ikke hvordan det kan lade sig gøre.

Mortal Kombat X MK9 var awesome, mere af den slags overdrevne vold som vi alle elsker. Nu med øget interaktivitet med omgivelserne, plus vildere fatalities, hvis det er muligt.

Så blev det trailer tid med blandt andet Powers en original serie baseret på tegneserien af samme navn, Ratchet & Clank The Movieog The Last of Us Remastered. Kojima vil stadig gerne være filminstruktør med den nye trailer til Metal Gear Solid V, men det ser okay ud. De viste GTA V, men det skulle jo også komme på et tidspunkt. Batman: Arkham Knight ser super flot ud, men spillet er udskudt til næste år, så man må vente lidt endnu. De sluttede af med Uncharted 4: A Thief’s End som ser formidabelt ud, jeg kunne godt trænge til nye eventyr med Nathan Drake.

I den noget sløve midtersektion af konferencen blev der snakket tal, det kommende VR-headset Project Morpheus, Playstation TV, masser af free-to-play titler og spil streaming servicen Playstation Now som starter beta 31.juli i USA.

Overordnet set, var det en ganske god pressekonference, men flowet blev ødelagt af kedelig snak i midten og så blev The Last Guardian endnu engang ikke nævnt en eneste gang, jeg begynder snart at tro det spil aldrig udkommer.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.