2013,  Anti-Hollywood,  Best Ofs,  Movies

XIII: Best Non-American Movie

Runners Up: Jagten, Welcome to the Punch, The World’s End og The Grandmaster

2013 var helt foruden en Anti-Hollywood uge, jeg agter at sørge for at 2014 ikke lider den samme skæbne så snart jeg er færdig med at se tilbage, men det betød at det var svært at finde værdige kandidater til denne kategori. Den danske filmindustri gjorde sig godt bemærket, for en gangs skyld, med Jagten. Stærke præstationer fra James McAvoy og Mark Strong ledte an for Welcome to the Punch, Edgar Wright afsluttede “Three Flavours Cornetto”-trilogien på fremragende vis med The World’s End og hårdtslående kung fu blev kombineret med romantik i The Grandmaster.

Johnni To har lavet mange gode actionfilm, men måske overgik han sig selv i 2013. I Drug War spænder To en intens politithriller til et uimodståelig nervepirrende bristepunkt. Det er måske ikke hans mest originale film, men det er bare så veludført og det er eddermame spændende at se på.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.