2013,  Best Ofs,  Movies,  Nights of Horror

XIII: Best Horror

Runners Up: World War Z, +1, Black Rock og You’re Next

2013 havde noget ganske specielt, nemlig ikke blot en vellykket Nights of Horror uge her på siden, men en Nights of Horror uge hvor jeg vel at mærke så nogle gode gyserfilm. Desværre var der ingen af de film som er nye nok til at blive nomineret her, heldigvis så jeg også en håndfuld gode gyserfilm i løbet af årets øvrige 51 uger. World War Z var overraskende god (så længe man ser den unrated version), Black Rock blander lidt indie drama ind i gyselighederne med udmærket resultat, +1 spiller med et interessant sci-fi koncept og You’re Next vender den normale home invasion-gyser og leverer et brutalt slag til ens sikre forventninger.

En remake i toppen af årets filmlister, oven i hatten en remake af en gyserklassiker, hvem havde regnet med det? Det havde jeg i hvert fald ikke og som man kan læse i den fulde anmeldelse, så var kvaliteten ikke det eneste som overraskede mig ved Fede Alvarez’s Evil Dead. Det er en ond, modbydelig, brutal og overvældende bloddryppende film. Det er simpelthen en fryd at se, at der stadig findes studier som tør at sætte penge i et godt gammeldags blodbad… og så er de fleste af effekterne praktiske, igen lige som i de gode gamle dags. Hurra!

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.