2013,  Best Ofs,  Movies

XIII: Best Comedy

Runners Up: Seven Psycopaths, Warm Bodies, The Way Way Back, Drinking Buddies

Hvis man læste min Bottom 10, så ville man vide at komedier udgjorde en stor procentdel og jeg spurgte mig selv et deprimerende antal gange i løbet af året, om jeg ikke bare skulle holde helt op med at se komedier (en anden løsning kunne også være at undgå film hvor der står Sandler, Friedberg/Seltzer eller Movie på plakaten). Det dårlige humør holdte heldigvis ikke længe, da 2013 bød på flere gode komedier, hvis man bare vidste hvor man skulle lede. Warm Bodies var et sødt lille twist på de velkendte zombie-klichéer, Drinking Buddies var indie-komedie på den rigtige måde, The Way Way Back var en varm coming-of-age komedie med gode præstationer og Seven Psychopaths var fyldt med skøre karakterer og skæv humor.

Men et eller andet sted var der aldrig rigtig nogen tvivl om hvilken film som vinderen af denne kategori, i hvert fald hvis filmen levede op til de høje forventninger, heldigvis var Edgar Wright, Simon Pegg og Nick Frost opgaven klar og med The World’s End sluttede de “Three Flavours Cornetto”-trilogien af på fremragende vis. Filmen var ikke helt på højde med Shaun of the Dead, men den var uden tvivl årets sjoveste film.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.