2013,  Best Ofs,  Movies

XIII: Best Drama

Runners Up: Life of Pi, Gravity, The Spectacular Now og Rush

2013 var et fremragende år for den klassiske coming-of-age historie. Udover vinderen i denne kategori var der gribende historier at finde i The Spectacular Now, The Way Way Back, The Perks of Being a Wallflower og The Kings of Summer. Man kunne håbe, at det signalerede en ny storhedstid for en ellers lidt forsømt genre og jeg glæder til at se om holdes kørende i de kommende år blandt andet med den kritikerroste Short Term 12, men indtil videre kan man glæde sig over 2013’s glimrende bidrag til genren. Udover coming-of-age dramaer var der også andet godt at finde, eksempelvis Ang Lees flotte fabel Life of Pi, Alfonso Cauróns neglebidende rumrejse Gravity og Ron Howards spændende Formula 1 film Rush.

2013 markerede en fortsættelse af Matthew McConaugheys karriere-genfødsel og Mud var blot endnu en sublim præstation fra skuespilleren, som indtil for nylig var afskrevet af de fleste. Mud var et velspillet, gribende drama med en solid central præstation fra McConaughey, det er næsten ufattelig at han bliver ved med at overgå sig selv, men alligevel sker det nærmest hver gang i disse år.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.