Crazy-Cage

GaGa The Movies presents The Second Annual Official Intergalactic Day of Crazy-Cage

Tiden flyver, dagene går og pludselig er det atter blev tid til, at fejre vor tids bedste skuespillertalent (eller værste, alt efter hvad dag i ugen det er og hvilken instruktør han arbejder sammen med). Det er endnu engang blevet The Official Day of Crazy-Cage.

Det forgangne år har forløbet ganske stille og roligt i CageLand (forlystelsesparken som jeg håber at åbne, når jeg engang begynder at tjene all dem moneyz). Nicolas Cage var eksempelvis ikke med i Kick-Ass 2, hvilket resulterede i at biograferne måtte kigge langt efter mine penge. Tidligere på året, fløj rygterne højt om en potentiel skurkerolle til Nicolas Cage i The Expendables 3, disse rygter virker tilsyneladende til at være helt uden grundlag og derfor er jeg lige så ligeglad med den næste Expendables, som jeg var med forgængerne. Samtidig må man stadig vente lidt på David Gordon Green’s Joe samt den religiøse Left Behind og det tredje kapitel af National Treasure, hvis man har sådanne lyster.

Heldigvis var der et par film i 2013 med Nicolas Cage på plakaten, som jeg passende kan sætte tænderne i, nu når det er søndag og officiel Cage-dag.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.