Crazy-Cage,  Film Review,  Movies

Review | The Frozen Ground

The Frozen Ground genforener Nicolas Cage og John Cusack for første gang siden Con Air, desværre er det filmens eneste lighed med Simon Wests majestætiske mesterværk. The Frozen Ground er en direkte-til-video thriller, bygget over virkelige begivenheder og som kan prale af, ikke blot at have 50 Cent på rollelisten, men endda også som producer. Jeg vil blankt indrømme, at jeg havde meget lave forventninger, men heldigvis var det slet ikke så slemt som jeg havde frygtet.

frozen-ground-pic1
“Hvad mener du med at du ikke har set The Rock, Vanessa Hudgens?!?” (image credit: Grindstone Entertainment)

Filmen er en ærketypisk katten-efter-musen, politimand-jager-morder thriller og det er muligt, at den er baseret på virkelige begivenheder, men så burde man enten have valgt en mere interessant historie eller i det mindste, have givet forløbet en smule gejst, for det er sgu noget trivielt og kedeligt. Det sideløbende narrativ som følger både politimand og morder, virker i mine øjne ufatteligt sjældent og her tager det størstedelen af den potentielle spænding ud af spillet. Selvom plottet måske ikke er noget råbe hurra for, så spiller castet heldigvis udmærket.

Nicolas Cage er noget mere afdæmpet end han plejer at være (kan være både godt og dårligt, det er ikke Crazy-Cage, men det er heller ikke kedeligt), John Cusack rider fornemt på kanten af sindssyge og den tidligere Disney-tøs Vanessa Hudgens viser talenter, som der desperat var brug for i den skuffende Spring Breakers. Udenom de tre hovedpersoner leveres der også gode præstationer fra karakterskuespillere som Kevin Dunn, Dean Norris, Radha Mitchell og ja, selv Curtis “50 Cent” Jackson giver en acceptabel indsats som en low-life pimp med langt fedtet hår. Ja ja, der findes stadig overraskelser i denne verden.

cage-5

Instruktør: Scott Walker  Forfatter: Scott Walker  Medvirkende: Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens, Radha Mitchell, Dean Norris, Jodi Lynn O’Keefe, Kurt Fuller, Kevin Dunn, Brad William Henke og Curtis “50 Cent” Jackson  Udgivelsesår: 2013  Land: USA  Spilletid: 105 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.