2012,  Best Ofs

2012: Best Effects

Runners-Up: The Hobbit, John Carter, Hugo og Battleship

Fælles for alle de nominerede i denne kategori er, at effekterne er deres stærke side og filmene i sig selv alle var skuffende i en vis grad. The Hobbit knækkede sammen under sin nærmest uendelige spilletid, Hugo’s magi var blot en illusion, Battleship legede en fattigmands TransformersPrometheus malplacerede baggrundshistorie til Alien var hullet som en si og ingen mængde af computereffekter kunne ikke give Taylor Kitsch karisma i Disney’s John Carter. Men nørderne havde arbejdet hårdt og længe foran computerne og effekterne var blandt det absolut bedste fra 2012.

Ridley Scott’s fortælling i Alien universet, levede aldrig op til de skyhøje forventninger og skulle konstant kæmpe med et andenrangs manuskript, men hold kæft hvor var den flot. Et stort element af de flotte billeder var de sublime effekter. De var utroligt detaljerede og havde en god tyngde i billedet, en ting der ofte mangler ved computereffekter. Det er næsten blevet standarten for denne kategori og 2012 var ingen undtagelse, effekterne stjæler billedet og omtalen fra en ellers middelmådig film. De er en af de få grunde til at jeg gider snakke om Prometheus, så jeg holder op nu.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.