2012,  Best Ofs

2012: Best Choreography

Runners-Up: True Legend, Immortals, Haywire og Underworld: Awakening

Yuen Woo-Ping (The Matrix, Crouching Tiger Hidden Dragon) instruerede sin helt fantasy-film, Immortals klimaks var over-the-top speed-ramping vold af den bedste skuffe og Steven Soderbergh gav en MMA-fighter hendes egen film, men ingen af dem kommer i nærheden af Gareth Evans’ brutale actionfilm The Raid. Iko Uwais og Gareth Evans overtager fra makkerparret Tony Jaa og Prachya Pinkaew (Ong-Bak, Tom Yum Goong) i kampen om herredømmet i den moderne martial arts genre. Iko Uwais er en meget bedre skuespiller i forhold til Tony Jaa, men de deler talentet for at slå folk i fjæset på kreative måder. En af The Raid’s store styrker, er at hver kamp virker forskellig og speciel, man undgår at gentage sig selv, mens at bliver holdt interessant, dynamisk og frem for alt, brutalt.

Ikke siden Zombie Flesh Eaters har man haft så god grund til at frygte ødelagte døre.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.