2012,  Best Ofs

2012: Best Documentary

Runners-Up: The Interrupters, Being Elmo: A Puppeteer’s Journey, Indie Game: The Movie og Undefeated

2012 bød på dokumentarer om det bedste i mennesker, skabelsen af computerspil, manden bag en af de bedst kendte muppets i verden og historien om et fodboldhold som aldrig gav op, men alligevel var det filmen om en gammel mand og hans rå fisk som løb med titlen.

Jeg har faktisk ikke den store interesse i sushi som sådan, det smager fint og det er det, men Jiro Dreams of Sushi er en film om meget mere end bare sushi, også selv om det så måske er verdens bedste sushi. Det er en fascinerende historie om ære, passion og viljekraft, inspirerende at følge og at man så samtidig bliver sulten af de smukke billeder, er bare en sidegevinst.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.