2012,  Best Ofs

2012: The Broken Award

Runners-Up: Folk som brokker sig over at Netflix ikke har alt i hele verden, manglende content her på siden og endless runners som ikke kører flydende

Titlen som det mest broken element fra det forgangne år, går til dansk tv, sådan mest som et altdækkende begreb. Der selvfølgelig nogle kanaler som er værre end andre, men overordnet set er det bare ikke godt nok. Det er stadig kun få kanaler som kører i high definition og de fleste har tilsyneladende skræmmende svært ved, at vise film i de korrekte widescreen-formatter. Mange af kanalerne virker også jævnt tilfredse med at vise genudsendelser på cirka 70% af deres sendeflade. Jeg er sådan set ligeglad med, hvor meget forsøger på at leve i deres ungdom, men 90’erne er altså overstået, så man behøver vel ikke at gense Beverly Hills 90210 for 26. gang!

Værst af dem alle er dog Viasats kanaler, der forsøger så desperat at være lige som deres amerikanske artfæller, at de også skal være brugbare tvkanaler. Eksempelvis er reklamefladen på 3+ kørt så meget i selvsving, at de 3 sponsorer på alt, hvilket resulterer i at hvis man er dum nok til at se en film på den kanal, så ser man disse 3 reklamer ca. 20 gange, selvfølgelig oven i de andre reklamer som er i de regulære reklamepauser. Det er fanme for latterligt! Jeg ved godt, at de gør noget i samme stil i USA, men det har aldrig været så akavet og tåbeligt som det er her. Desuden er de fuldstændig ude af stand til, at finde passende tidspunkter til alle disse reklamer, så det kan sagtens falde midt i en dialog. Jeg er skam godt klar over, at disse kanaler slet ikke beregnet til mig og jeg derfor burde være ligeglad, men sådan virker jeg bare ikke. Udfra deres eget salgsmateriale, hvor de reklamerer med at man skal købe 3+ fordi de har nye reality-serier med Linse Kessler der rejser med en eller anden homo og at Paris Hilton er med i Paradise Hotel, så er det tydeligt at jeg er en smule klogere end de potentielle kunder. Så en ting har jeg da fået ud af det, de folk som denne kampagne er rettet imod, behøver jeg ikke at snakke med.

2013, året hvor jeg kapper kablet og dropper dansk tv helt, jeg ser det jo ikke alligevel, så pengene kunne bruges til noget mere fornuftigt, så som betonstylter.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.