2012,  Best Ofs

2012: Best Cinematography

Runners-Up: Prometheus, Hugo, The Dark Knight Rises og Beasts of the Southern Wild

Jeg havde mange problemer med den nyeste beretning om James Bonds bedrifter i Skyfall, men Roger Deakins’ sublime billedside var ikke et af disse problemer. Det er smukt filmet med et godt øje for de store scenarier, såvel som de mindste detaljer. Filmens storslåede actionscener bliver kun mere majestætiske af Deakins’ iscenesættelse. Der masser af filmmagi i Hugo og Beasts of the Southern Wild, men Skyfall var en bedre film alene på grund af Roger Deakins og derfor fortjener han titlen.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.