2012,  Best Ofs

2012: Worst Movie

Paul W.S. Andersons dobbelte tilstedeværelse blev omtalt tidligere, men det er virkelig ikke bare fordi at jeg har set mig sur på herren. Det har jeg selvfølgelig lidt fordi han har givet også to af årets dårligste film, det er dog stadig filmene som er det vigtige og ikke min mening om manden. Heldigvis understreger de to film effektivt hans evner eller mangel på samme. The Three Musketeers var en afskyelig grim, fejlcastet og kedsommelig affære, men der var få lyspunkter hist og her, Resident Evil derimod har ingen formildende elementer. Ingen!

Filmen besidder stort set ingen historie og de små glimt af et plot, er en skændsel mod ordet idioti. Grundlæggende bruger Paul W.S. Anderson en uvandet version af Star Trek’s holodeck, hvilket giver ham en undskyldning for en masse usammenhængende actionsekvenser og som forklaring på flere døde karakterers tilbagevenden. Hvis disse actionscener så bare havde været underholdende eller spændende, var det måske til at overleve, men hver eneste setup er mere inkompertent og uinteressant end det sidste. Yderligere virker det også som om, at skuespillerne har et væddemål om hvem der kan spille dårligst, vinderen fandt vi den anden dag.

10. The Expendables 2

9. The Darkest Hour

8. The Three Musketeers

7. Tower Heist

6. Ronal Barbaren

5. Tim & Eric’s Billion Dollar Movie

4. Jack & Jill

3. Den Sidste Rejse

2. Bucky Larson: Born to be a Star

1. Resident Evil: Retribution

Det var så årets dårligste film og forhåbentlig også den sidste gang, at jeg behøver at skrive om Resident Evil og Paul W.S. Anderson i et godt stykke tid.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.