2012,  Best Ofs

2012: Best Script

Runners-Up: Jeff Nichols (Take Shelter), Ben Weatley (Kill List), Diablo Cody (Young Adult) og Joss Whedon & Drew Goddard (Cabin in the Woods)

Der var mange stærke manuskripter i 2012. Drew Goddard og Joss Whedon dekonstruerede den klassiske gyserfilm, Diablo Codys ord blev en anelse mere voksne, Jeff Nichols kæmpede mod jordens mulige undergang og Ben Wheatley lagde et djævelsk spin på den typiske lejemorder historie. Det var dog Bridget O’Connor og Peter Straughans fortolkning af John le Carrés roman, Tinker Tailer Soldier Spy, der satte de største spor. Som en kølig spion-thriller der bygger hovedsagligt på kryptiske samtaler, er det vigtigt at man holder tungen lige i munden, men heldigvis er Tinker Tailor Soldier Spy forbandet godt skrevet.

Det er sjældent, at stillestående samtaler er hovedattraktionen i en film, at man sidder på kanten af sædet alene på grund af ord, men det er tilfældet her og det er tegnet på et sublimt manuskript.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.