2012,  Best Ofs

2012: Best Actress

Runners-Up: Charlize Theron (Young Adult), Audrey Plaza (Safety Not Guaranteed), Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo) og RoseMarie DeWitt (Your Sister’s Sister)

Forskellen mellem at spille en rolle naturligt og slet ikke spille en rolle, kan til tider være svær at tyde. Jeg skal ikke sidde her og gøre mig klog på om Quvenzhane Wallis spiller sin rolle i Beasts of the Southern Wild naturligt og ubesværet eller om hun bare er sådan i virkeligheden, men det er også noget som skal afgøres af fremtidige roller og ikke være et spørgsmål om gætteri i nutiden. Wallis er centeret og hjertet i Beasts of the Southern Wild. Hun er helt og aldeles uimodståelig, charmerende og troværdig.

Om hun er en skuespiller som man skal holde øje med i fremtiden, tør jeg ikke svare på, men jeg kan håbe på at det ikke kun er en engangs forestilling, for det er en fremragende begyndelse.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.