2012,  Best Ofs

2012: Best Director

Runners-Up: William Friedkin (Killer Joe), Joe Carnahan (The Grey), Gareth Evans (The Raid) og Benh Zeitlin (Beasts of the Southern Wild)

Der er få af de store, velkendte instruktører nomineret i denne kategori. William Friedkin er det tætteste man kommer på en velkendt veteran. Manden der stod bag klassikkere som The Exorcist og The French Connection, havde en lang udfaldsperiode hvor han lavede elendige film som Hunted og Jade, men det ser ud som om at den gamle mand endelig er kommet tilbage på rette spor med Bug og nu den fantastiske Killer Joe.

Den garvede veteran må dog se på, mens en af de nye stjæler titlen som bedste instruktør for næsen af ham, endda med filmmagi fra de gode gamle dage. Michel Hazanavicius overraskede hele industrien, ikke blot med en sort-hvid stumfilm i det herrens år 2012, men med en sort-hvid stumfilm som var mindst lige så sjælfyldt, gribende og underholdende som de fleste andre film.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.