GaGa Says

All Your Christmas… Day 5

Overfor den tidligere omtalte Kerteminde Kino lå stamgrillen (den ligger der stadigvæk, men det er knapt så vigtigt) og her blev der brugt oceaner af tid og penge i min spæde ungdom. Der var selvfølgelig den traditionelle grillmenu og det var et fremragende sted at hænge ud, mens man ventede på at man skulle i biografen, men de havde også spillemaskiner. Disse arcadekabinetter leverede trods alt en lidt anden oplevelse i forhold til det man fik der hjemme. Gennem tiderne havde de eksempelvis det klassiske 2d shooter Metal Slug og Puzzle Bubble, altså det spil med dinosaurne fra Bubble Bobble og hvor det gælder om, at fjerne farvede bobbler fra skærmen. Sidstnævnte brugte jeg rigtig mange penge på og blev til sidst også ret god til det. I det at ingen kan huske det og maskinen ikke eksisterer mere, så siger vi bare at jeg lå øverst på highscore listen.

Det mest underlige og anderledes spil de havde, var Midway-shooteren Revolution X. Underligt fordi, at det var en af den slags maskiner med tilhørende pistol og hvorfor har man så stor en maskine på en grillbar?? Det var også underligt fordi, at det var et Aerosmith spil, komplet med digitale versioner af Steven Tyler og alle de andre fjolser. Man skulle hjælpe Aerosmith med at bekæmpe et ondt pladeselskab og det gjorde man selvfølgelig ved at skyde cd’er efter dem, det er jo logisk. Der var ikke fulde numre på soundtracket, men derimod små bider af forskellige sange og til den dag idag, kan jeg ikke høre “Eat the Rich” eller “Walk This Way” unden at få lyst til at skyde nogle folk… med cd’er selvfølgelig.

Music is the Weapon.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.