GaGa Says

All Your Christmas… Day 4

Jeg har været gamer hele mit liv og da jeg var en lille knægt, var jeg hurtig til at vælge side. Jeg var selvfølgelig på den vindende side af den første konsol-krig, min loyalitet til Nintendo var uigennemtrængelig og SEGA kunne rende og hoppe. Nintendo lavede gode, familievenlige spil med fantastisk gameplay og deres kvalitetsstempel var en næsten stensikker garanti for masser af underholdende timer foran fjernsynet. Det er længe siden nu, jeg har udviklet mig og bevæget mig videre til andre konsoller, alene af den grund at Nintendo tilsyneladende nægter at udvikle sig. De fortsætte med at lave det samme igen og igen, eksempelvis har de udgivet hele 3 oldschool 2D Mario platformers alene i år. Det blev for meget for mig i længden, så efter Super NES forlod jeg pænt Nintendo og jeg har ikke set tilbage siden. Men nogle af mine bedste spilminder var på deres tidlige systemer (NES og SNES), denne anekdote er dog kun halvvejs en af dem.

I modsætning til idag, hvor jeg stort set spiller de spil som jeg har lyst til, så var udvalget langt mere begrænset da jeg var barn. Nutidens børn er ofte voldsomt forkælet og får stort set hvad de peger på, men dengang måtte jeg nøjes med de spil som jeg fik i fødselsdags eller julegave og spillene blev spillet i uendelige mængder, hvad enten man kunne lide dem eller ej. En enkelt gang havde jeg dog sparet penge sammen og ville selv købe et spil. Jeg fandt frem til en person som solgte Little Nemo: The Dream Master i gul og gratis. Det var et spil som jeg havde ønsket mig længe, så jeg slog til med det samme. Jeg ventede utålmodigt og efter alt for lang tid, kom posten endelig forbi. Med et stort smil flåede jeg papiret af pakken, men minen stivnede hurtigt, da jeg fandt ud af at det ikke var Little Nemo som lå i æsken, men derimod Ice Climber. Hvis sådan noget var sket i dag, havde jeg sikkert fundet frem til personen og tævet ham med bats, men dengang kæmpede jeg igennem skuffelsen og satte spillet i maskinen. Ice Climber er et meget svært arcadespil som ikke bliver nemmere af den dårlige styring. Spillets elendighed stoppede mig ikke i, at spille det i mange timer og denne tilgivende accept, kunne jeg måske godt bruge mere af den dag idag.

P.S. Jeg fik Little Nemo senere og elskede det, så tålmodighed belønnes… i guess.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.