GaGa Says

All Your Christmas… Day 1

Jeg er udmærket klar over, at jeg lovede en julekalender, kun om mig og så ødelægger jeg det koncept allerede på førstedagen. Bare rolig, I horder af vilde fans, der er mange dage tilbage og I får rig mulighed for, at blive trætte af mig. Men julen er lige så meget om familie som noget andet og jeg har en dejlig søster, der tilfældigvis har fødselsdag i dag. Der skal selvfølgelig lyde et stort tillykke og så kan vi komme tilbage til julen i morgen.

Der skal ikke mangle anekdoter i denne julekaldender og heldigvis er der også et par stykker om min søster. Det er trods alt personen som troede på, at den farverige loading-screen på min gamle Commodore 64, fandt sted fordi jeg spolede frem og tilbage i spillet, lige som et videobånd. Det er personen som blev overbevist om, at den blå skærm på mit fjernsyn var en indstilling som jeg havde tilføjet, fordi jeg var træt af at skærmen var sort når jeg slukke for tv’et. Sidst, men ikke mindst, var det også personen som udbrød “Juubiii, så skal vi til udlandet!” første gang familien skulle en tur til København (ironisk nok, byen som hun kalder hjem i dag og hun har efterfølgende også fundet ud af, at byen hører med til hjemlandet…)

Et stort tillykke med de 30, Majbrit og fortsat god jul.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.