Anti-Hollywood,  Film Review,  Movies

Review | Iron Sky

Vi kender det alle sammen, man er til en eller anden lam fest og der er altid én som på mirakuløs vis er blevet meget mere fuld end alle andre. Det er ofte denne person, der forsøger at fortælle festen, hvad han selv syntes er den sjoveste joke nogensinde. Det er selvfølgelig aldrig en specielt god joke, men det stopper ikke personen i at være ved at dø af grin for hvert tredje ord. Udover de hyppige grineflip, så er personen også forfærdelig til at fortælle denne lusede vittighed og gentager derfor sig selv konstant. Når joken endelig er forbi, står den halvhjertede humor festen langt ud af halsen og man ønsker ikke andet end, at smide denne nar for porten. Det er præcis hvad Iron Sky er, en lallende idiot uden humor.

Iron Sky har én joke, nazister lever i fuld flor og har en base på månen, en joke der er mildt humoristisk den første gang, men filmen har ikke andre og gentager den ad libitum. Når filmen endelig er slut, kunne den gode gamle Udo Kier ikke engang tvinge et smil frem fra kedsomligheden.

Hvad kan man lære om det pågældende land?

I Finland er topmålet af satire, nazister i rummet og Sarah Palin som præsident af USA.

Hvad kan Hollywood lære?

Folk griner af de dummeste ting… vent, det står Adam Sandler allerede for.

Instruktør: Timo Vuorensola  Forfatter: Johanna Sinisola, Timo Vuorensola, Michael Kalesniko og Jarmo Puskala  Medvirkende: Julie Dietze, Christopher Kirby, Udo Kier, Peta Sergant, Götz Otto og Stephanie Paul  Udgivelsesår: 2011  Land: Finland  Spilletid: 93 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.