Anti-Hollywood,  Film Review,  Movies

Review | Lucky Luke

Der er lavet mange tegnefilm baseret på cowboy-helten Lucky Luke og de har alle været rettet klokkerent mod børn, men med James Huths live-action filmatisering fra 2007, har jeg en del sværere ved at finde ud af hvem målgruppen er. Filmen er søbet ind i surrealisme, humoren er bizar og tempoet er all over the place. Det er muligt at det hele er taget direkte fra tegneserieforlaget, men hvis man overfører det så rent fra stillestående tegninger til en regulær spillefilm, bliver resultatet mildest talt underligt. Det burde jo betyde, at filmen er rettet mod de voksne og børnene bare skulle blive væk, hvilket også burde være ensbetydende med at jeg skulle elske denne film. Der er også meget som jeg syntes rigtig godt om, blandt andet Jean Dujardin (The Artist) som er perfekt i hovedrollen som Lucky Luke, men alt i alt er den stadig for børnet. Lucky Luke er en meget rodet og underlig film, men burde ses på grund af Jean Dujardin og hans fantastiske smil.

Hvad kan man lære om det pågældende land?

I Frankrig behøver man ikke, at lave film til et publikum.

Hvad kan Hollywood lære?

Anderledes er ikke et fy-ord.

Instruktør: James Huth  Forfatter: James Huth, Sonja Shilito, Jean Dujardin  Medvirkende: Jean Dujardin, Michaël Youn, Sylvie Testud, Alexandra Lamy og Melvil Poupaud  Udgivelsesår: 2007  Land: Frankrig  Spilletid: 103 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.