Anti-Hollywood,  Film Review,  Movies

Review | Klovn: The Movie

Jeg har i tidens løb sat mange ord på min mening om tv-serien Klovn og nu når jeg har set filmen er det vel på sin plads med nogle flere. At Casper Christensen og Frank Hvam har tyvstjålet konceptet fra Larry Davids Curb Your Enthusiasm, er i princippet ligegyldigt, for de har med god effekt gjort konceptet deres eget. Deres humor, karakterer og generelle danske mentalitet skinner igennem. Det er også tydeligt, at der er lagt ekstra omhu i filmen, det hele virker bedre skrevet, spillet og udført.

Alle disse positive ord, ændre dog ikke ved det faktum, at jeg overhovedet ikke syntes at det er sjovt og det er ikke fordi, at jeg ikke kan grine af den slags pinlig humor, for jeg sidder i næsten evig latter over Curb Your Enthusiasm. Min mening om Klovn er dog ændret en smule efter at jeg har set filmen, jeg kan godt se hvordan nogle mennesker kan lide humoren, jeg er bare ikke en af dem.

Hvad kan man lære om det pågældende land?

Personer som besidder altoverskyggende og altødelæggende idioti, kan tilsyneladende godt fungere i den virkelige verden.

Hvad kan Hollywood lære?

Åbentbart ingenting, for nu laver de en remake af Klovn som teoretisk er en remake af Curb.

Instruktør: Mikkel Nørgaard  Forfatter: Casper Christensen, Frank Hvam og Mikkel Nørgaard  Medvirkende: Casper Christensen, Frank Hvam, Marcuz Jess Petersen, Iben Hjejle, Mia Lyhne, Michael Carøe, Jørgen Leth, Mads Brügger og Bent Fabricius-Bjerre  Udgivelsesår: 2010  Land: Danmark  Spilletid: 90 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.