Anti-Hollywood,  Film Review,  Movies

Review | Undskyld Jeg Forstyrrer

Henrik Ruben Genz stod bag en af de få danske film som er blevet positivt anmeldt her på siden, nemlig Frygtelig Lykkelig. Nu er han tilbage og endda med endnu en filmatisering af en Erling Jepsen historie. Undskyld jeg forstyrrer er ikke helt på niveau med Frygtelig Lykkelig, men den er ganske underholdende og morsom.

Skuespillerne gør det rigtig godt, især Sara Hjort Ditlevsen og jeg er forholdsvis sikker på, at det er første gang at jeg har tænkt positive ting om Søren Østergaard. En kaotisk teaterforestilling, der uden tvivl er værd at indløse billet til.

Hvad kan man lære om det pågældende land?

I Danmark spiser kineserne også hunde.

Hvad kan Hollywood lære?

En tøs, i stramtsiddende tøj, der leger hund er frækt, på en eller anden måde.

Instruktør: Henrik Ruben Genz  Forfatter: Maja Jul Larsen, Henrik Ruben Genz og Erling Jepsen  Medvirkende: Sara Hjort Ditlevsen, Nicolas Bro, Søren Østergaard, Lotte Andersen, Stine Steengade, Peter Gantzler og Eddie  Udgivelsesår: 2012  Land: Danmark  Spilletid: 90 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.